InterContinental Porto Palacio das Cardosas

Porto, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Flygplats Porto (OPO): 18.0 km (23 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i Porto. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger endast några ögonblick från sandstranden. Den närmsta affären ligger 500 m bort. Den närmsta flygplatsen är Porto (OPO) som befinner sig ca. 20 km bort.

Hotellet som erbjuder 16 sviter och 89 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt. Evenemang som kongresser, symposier, föredrag osv., eller helt enkelt det dagliga arbetet kan organiseras problemfritt med hjälp av kontors- och konferensservice.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds i huset är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll, volleyboll, basket, minigolf, golf och ridning. Boendet tilltalar även vattensportutövare med vattenskidåkning, jetskiåkning och motorbåtåkning. Med ett gym, dart, squash, aerobic och handboll på hotellet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Med en kontinental bufféfrukost garanteras en bra start på dagen. Till middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider