Hotel Playa Adults Only

Playa de Palma, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • hotell för vuxna
  • Flygplats Mallorca (PMI): 4.1 km (6 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cykelhotellet ligger i närheten av stranden, i Can Pastilla. Centrum Can Pastillas nås efter runt en km och de välkända turistmålen nås inom ca. två km. Detta är en ideal plats för strandturister. Direkt utanför boendet finns en rad barer, affärer och restauranger. Till flygplatsen Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) är avståndet ca. 1,7 km.

Hotellet har 94 rum, två enkelrum och 72 dubbelrum som lätt nås med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är bemannad dygnet runt och erbjuder in- och ut-checkning, när helst det passar gästen. Boendet erbjuder även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst och tvättservice. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Värdesaker kan, mot en avgift, förvaras i ett säkerhetsskåp. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder fem familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Boendet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och beachvolleyboll och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med minigolf. Ett flertal vattensporter som vindsurfing, draksurfning, kajakpaddling, snorkling och dykning och katamaransegling erbjuds mot en extra avgift. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är livemusik, ett disco, ett kasino och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Till frukost och middag står valet till gästernas smak gästerna. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Under den speciella matlagningsshowen kan gästerna följa de enastående kockarnas magi.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider