Blend Club Aqua Resort

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Bar
  • Avstånd strand: 700 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 14.3 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten befinner sig ca. 700 m från sandstranden, på en centralt belägen huvudgata. Dess läge är idealt för de som vill lära känna Hurghada.

År 2022 moderniserades semesterorten. För gästerna står hela 332 rum och 327 dubbelrum, till förfogande. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. Inrättningen tillhandahåller en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För små gäster finns dessutom en skojig lekplats. I klubbens finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (gratis) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en piccoloservice, en hotelldoktor och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. En balkong eller en terrass finns i de flesta rummen. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en queensize-säng eller en kingsize-säng. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en uttagsadapter och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Det skönt tempererade vattnet i poolanläggningen (gratis) ger en sund badupplevelse och har även ett speciellt badområde för barn. Poolbaren erbjuder uppfriskande drycker och snacks medan vattenrutschkanan får alla äventyrliga vattenkatter på gott humör. På solterrassen finns både solstolar och parasoller. På boendet erbjuds aktiviteter som boccia, beachvolleyboll, volleyboll och joggning. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och ridning. Ett flertal vattensporter som vattenskidåkning, vindsurfing och snorkling och dykning erbjuds mot en extra avgift. Klubben erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, biljard, dart och aerobics, samt squash (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen kan gästerna avnjuta avslappning (massagebehandlingar). Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en bar, en pub och en lobbybar. I den gemytliga restaurangen intar gästerna kulinariska läckerheter (rökare och à la carte). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: helpension och all-inclusive. För all-inclusive-gästerna väntar exempelvis alkoholhaltiga drycker, dieträtter och glutenfria måltider. Här serveras frukost, lunch och middag. Halalkost och vegankost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Alkoholfria drycker är inkluderat i priset för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider