Barcelo Lanzarote Royal Level

Costa Teguise, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Bar
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 12.6 km (13 mins)
  • Nightclub
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta boutiquehotell är ett idealt boende för strandturister, sportiga och aktiva turister och familjer. Det ligger rofyllt placerat i Costa Teguise, ca. 100 m från en strand.

Detta boutiquehotell renoverades år 2022. Hotellet erbjuder 148 rökfria rum i ett två sex-våningshus. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring, ett växelkontor, en bankomat, en biluthyrning, medicinsk assistans, tvättservice och en lounge står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt).

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Det går även att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns självklart en dusch. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing och dykning. Boendet bjuder med bordtennis samt (mot en kostnad) biljard spotiga aktiviteter i inomhusområdet. I wellnessavdelningen kan gästerna avnjuta avslappning (massagebehandlingar). Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb och livemusik.

På boendet finns en bar och en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, buffé och à la carte) kommer gästerna skämmas bort. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Under den speciella matlagningsshowen kan gästerna följa de enastående kockarnas magi. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider