B&B HOTEL Düsseldorf City-Süd

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 11.2 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 2000

Hotellbeskrivning

Detta hotell är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger på en huvudgata, ca. 900 m från turisternas favoritutflyktsmål. Centrala Düsseldorf ligger endast 2,2 km, bort.

Hotellet uppfördes helt nyligen – år 2018. Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 84 rökfria rum. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. En faxapparat och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. En drickautomat till inrättningen gör boendet. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet.

Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummens utrustning omfattar ett skrivbord, en TV-apparat, en brandvarnare och wifi. I badrummet finns en dusch och hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Det finns en frukostsal. Varje morgon förbereds en innehållsrik frukostbuffé. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och laktosfri kost. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider