Holiday Inn Express Dusseldorf - City North

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • Flygplats Düsseldorf (DUS): 9.5 km (13 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Travel Safe
 • Bar
 • distance_city: 4000

Hotellbeskrivning

Det här flygplanshotellet erbjuder en perfekt möjlighet för affärsresenärer som ankommer eller reser från flygplatsen Düsseldorf (DUS) (endast sex km bort) och befinner sig ca. fyra km från centrala Düsseldorf.

De 83 enkelrummen och de 67 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med två hissar. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder 150 rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som tennis, ett gym och en bastu, golf, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider