HK Hotel Dusseldorf City

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 14.0 km (21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 3500

Hotellbeskrivning

Hotellet i Düsseldorf utlovar en perfekt ambiens för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Boendet har 69 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en väckarklocka och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och en bastu.

På boendet finns ett café och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider