Louis Infinity Blu - Adults Only

Fig Tree Bay, Cypern Flagga - Cypern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Cypern (LCA): 66.5 km (49 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Paralimni ligger Infinity Blu - Designed for Adults, en kvarts bilfärd från både Fig Tree Bay och Ayia Napa-klostret. Detta hotell med exklusiv profil ligger 8,4 km från Konnos Bay Beach och 12,3 km från Grekiska viken (strand).

Boendet har en hiss och en reception. Kassaskåp, en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, en faxapparat, en tvättautomat och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Från balkongen eller terrassen, som tillhör flesta rummens standard kan gästerna njuta av en havsutsikt. I rummen finns en bäddsoffa. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Hotellet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. Här serveras frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider