Laguna Nivaria Hotel & Spa

La Laguna, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 15 km
  • Flygplats Teneriffas Norra Flygplats (TFN): 6.5 km (9 mins)
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 64.0 km (45 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger en kort promenad från centrum La Laguna. Till den närmsta förbindelsen till kollektivtrafiken är 500 m. Till flygplatsen Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) är det ungefär tre km och till flygplatsen Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) 75 km.

De 69 lägenheterna och de 10 enrumslägenheterna som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med två hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Lägenhetshotellets erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en frisör. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Lägenhetshotellet erbjuder 79 rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och golf. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, gymnastik och aerobics, samt squash (avgiftsbelagt). Hotellet har ett wellnessområde med en rad erbjudanden, bland annat spa, ångbad, en hamam, skönhetssalong och akupunkturbehandlingar. Dessutom finns en bastu och massagebehandlingar mot extra avgift. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, ett café och en bar. Lägenhetshotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, en lunch á la carte och middag. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider