Hotel Bianca Vela

Riccione, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bologna (BLQ): 125 km (1 hour 21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

HOTEL BIANCA VELA ligger i Rimini, en 5 minuters promenad från Rimini-stranden och 11 minuter från Fiabilandia (nöjesfält). Detta hotell ligger 11 km från Fiera di Rimini och 11,7 km från Misano World Circuit Marco Simoncelli.

Det här boendet har en hiss och en reception. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en frisör. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. Rummens utrustning omfattar en TV-apparat, ett kassaskåp och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen lockar solstolar och parasoller till avkoppling.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider