Hotel Cala Gat

Cala Ratjada, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Mallorca (PMI): 80.8 km (1 hour 8 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotel Cala Gat ligger i Capdepera nära stranden, en kort 5 minuters promenad från Cala Gat-stranden och 8 minuter från Sa Torre Cega. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 2,3 km från Cala Agullas strand och 0,9 km från Cala Ratjadas hamn.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för passagerarnas. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. För dem som tar med bilen finns ett parkeringsdäck att tillgå. På hotellet erbjuds även transferservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

För ett behagligt klimat i hytterna finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. I de flesta hytter finns balkong. Gästerna sover i en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små passagerare finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till hytternas fördel räknas ett minikylskåp. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade hyttar med barrärfritt badrum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På soldäcket kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Huset erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Bordtennis inomhus kan gästerna hotellet i form. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, massagebehandlingar och solarium.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras frukost och en variationsrik kvällsbuffé.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider