Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Travel Safe
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Comfort Hotel Xpress Youngstorget placerar dig mitt i Oslo, med tio minuters promenadväg till Oslo Spektrum och Universitetet i Oslo. Detta hotell ligger 1,5 km från Oslos operahus och 2,8 km från Aker Brygge.

Boendet hälsar gästerna välkomna till ett 10-våningshus med sammanlagt 180 rökfria rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering. Gästerna sover i en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, samt Pay-per-view-tillval och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och gymnastik.

Det finns ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider