Scandic Ambassadeur Drammen

Drammen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 300m

Hotellbeskrivning

Hotellet erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig mitt i Drammen hjärta. Inom ca. 200 m finns förbindelser till både buss och tåg.

För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett bibliotek, ett konferensrum, en teatersalong, en bankettsal och en tvättautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (gratis). Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en plattskärmstv och wifi (gratis). Till badrummens inredning hör självklart badkar. Något särskilt unikt gästerna kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och spa.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider