Parrotel Lagoon Resort, Sharm El Sheikh

Nabq Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 800 m
  • Flygplats Sharm el-Sheikh (SSH): 8.5 km (9 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna semesterort, är idealt för strandturister och familjer, i Sharm el Sheikh, ungefär 800 m från stranden. Till flygplatsen Sharm El Sheik (SSH) är avståndet ca. sju km.

Så sent som år 2020 byggdes det här boendet. Semesteranläggningen har 439 rum som lätt nås med hissar. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Resortens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På resortens finns även ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Från balkongen eller den privata terrassen, som är en del av de flesta rummens kan gästerna avnjuta den lugnande, partiella, havsutsikten. I flertalet rum ses havsutsikten, vilket skapar en härlig atmosfär. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns hårtork, badrockar och en telefon. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Anläggningen erbjuder familjerum och rökfria rum.

I poolområdets tre utomhusbassänger kan gästerna avnjuta aktiv rekreation. I alla väder erbjuder inomhusbadet njutning. Därutöver finns för de små, ett område med plaskdammar. Nervkittlande färder i vattenrutschkanan, uppfriskande drycker i poolbaren och välgörande muskelavslappning i bubbelpoolen – i badområdet erbjuds badupplevelser för alla smaker. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis, boccia och beachvolleyboll. Alternativt kan gästerna försöka sig på snorkling och dykning mot avgift. Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart, yoga och aerobics. Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, ett ångbad och en hamam. Mot en kostnad erbjuds även ett spa, en skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns fem restauranger, ett café, en bar, en lobbybar och en pianobar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive-specialerbjudande. En rik bufféfrukost (både för morgonpigga och morgontrötta) lockar gästerna upp ur sängen. Till lunch och middag erbjuds gästerna en rik buffé. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider