Pefki Deluxe Residences

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 94.8 km (1 hour 9 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Pefki Deluxe Residences ligger i Kassandra, en fem minuters bilfärd från både Pefkochori pir och Chaniotis Beach (strand). Detta hotell ligger 4,1 km från Pefkochori Lagoon och 4,7 km från Port Glarokavos.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Det luftkonditionerade huset förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, ett TV-rum, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. En kokvrå med en te-/kaffemaskin erbjuds också. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Hotellet tilltalar även vattensportutövare med vindsurfing, snorkling och dykning. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass.

Det finns en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider