Malia Bay Beach Hotel & Bungalows

Malia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 34.1 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är en ideal startpunkt för strandturister, familjer, unga människor och singlar eller för dem som söker sig utanför Málias centrum. Hotellet befinner sig i ett rofyllt läge direkt vid havet. Nära boendet ligger en busshållplats.

År 2023 moderniserades hotellet. Förutom 15 bungalows befogar denna storskaliga anläggning även över ett bostadskomplex med hissar, som består av ett huvudhus med två två-våningar och tre annex. 177 rökfria rum och en juniorsvit väntar på gästerna. I receptionen står engelsk- och tysktalande personal redo för alla eventuella frågor. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en väckningstjänst och en hotelldoktor. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Värdesaker kan, mot en avgift, förvaras i ett säkerhetsskåp. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv och wifi (gratis). I rummen ligger dagstidningen redo. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de fyra utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds boccia och beachvolleyboll. Bordtennis och dart samt biljard är en del av sport- och fritidsutbudet (mot avgift). Ett wellnessområde med massagebehandlingar finns på boendet. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram (gratis).

På boendet finns en rökfri restaurang, en bar och en lobbybar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. En kontinental frukost-buffé (för både morgonpigga och morgontrötta) lockar gästerna upp ur sängen. Till lunch och middag erbjuds gästerna en rik buffé. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Alkoholfria drycker, alkoholhaltiga drycker och internationella varumärken är inkluderat i priset.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider