La Laguna Gran Hotel

La Laguna, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Teneriffa (TFS): 64.3 km (46 mins)
  • Flygplats Teneriffas Norra Flygplats (TFN): 5.7 km (10 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökrum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen finns bekväma solstolar. Gäster kan aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vindsurfing. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, skönhetssalong och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Förutom frukost erbjuder hotellet även a la carte till lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider