Hotel Ottilia

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 12.0 km (20 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Ottilia är centrum för Carlsberg City District (på danska: Carlsberg Byen), det nya levande området i Köpenhamn. Ett kvarter som blomstrar med aktivitet, där coola affärer, stadsrestauranger och kaféer leder gatorna tillsammans med många sevärdheter av kultur och konst.

Beläget på Vesterbro mellan Frederiksberg och Valby, är detta område den nya platsen att besöka! Det ligger ett kvarter från populära platser som shoppinggatan, Istedgade, Köpenhamns Zoo och 15 minuters promenad till Meatpacking District och innerstaden Köpenhamn.

Rummen återspeglar de historiska byggnaderna där hotellet ligger med en unik design och originalelement. Du kan bo i olika rumstyper i den första byggnaden, Lagerkælder 3, från litet dubbelrum till Superior dubbelrum med coolt industriellt utseende, raka betongväggar, öppna badrum och belysningsinstallationer. I några av rummen kan du sitta i stora runda panoramafönster - perfekt för stjärnskådning eller tittar på folk med utsikt mot Ottilia Jacobsens torg, ett pulserande område med kaféer och affärer. Andra rum på hotellet är vända mot vägen med "dragkedja" fönstren bakom de gyllene skivorna.

I alla rum får du smart HDTV, rumsservice och naturligtvis flammande WiFi - överallt. Gratis Wi-Fi erbjuds överallt i hotellet och dagligen, på sen eftermiddag, bjuder hotellet gäster på ett glas vin under Wine Hour. Litet dubbelrum 16-23 kvm, dubbelrum 23-25 ​​kvm, dubbelrum Superior 29-34 kvm.

Adress: Bryggernes plads 7, 1799 Köpenhamn, Danmark

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider