Ikos Aria -

Kéfalos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kos (KGS): 13.9 km (15 mins)
  • Pool
  • Elevator
  • AirConditioning
  • Internetaccess
  • Telephone
  • Safetybox

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Kos hittar du Ikos Aria - All Inclusive en fem minuters bilfärd från Kefalos strand och Agios Stefanos strand. Denna resort med 5 stjärnor ligger 1,9 km från Kamari strand och 4,4 km från Limnionas Beach.

Känn dig som hemma i ett av de 373 luftkonditionerade rummen med kylskåp och espressobryggare. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad, medan en smart-tv och dvd-spelare erbjuder dig all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare.

Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Efter ett dopp i en av 5 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift.

Denna resort är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Denna resort har 6 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Kos. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice dygnet runt. Ta en drink på boendets strandbar eller en av 7 barer/lounger och 3 poolbarer. Här serveras en gratis komplett frukost dagligen mellan 07:30 och 11:00.

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider