Hotel Ca' D'oro

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell, är idealt för familjer, i Venedig, ungefär en km från stranden. Efter ungefär 100 m når gästerna kollektivtrafiken, till närmsta tågstation är eller 30 km, ytterligare bussar finns 400 m bort.

Hotellet som erbjuder två juniorsviter, fem enkelrum och 20 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, rumservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. En kokvrå med en te-/kaffemaskin erbjuds också. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, segling, snorkling, dykning och spa.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider