CABINN City Hotel

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 12.8 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 850

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 200 m från Köpenhamn centrum med alla dess populära sevärdheter. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 200 m från boendet. Den närmsta flygplatsen Kopenhagen (CPH) ligger ungefär nio km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett fem-våningshus med sammanlagt 352 rökfria rum och två hissar. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi innebär optimal komfort. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. I fritidsområdet erbjuder boendet cykelåkning/mountainbikeåkning. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider