Hotel Vista Park

Can Picafort, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Mallorca (PMI): 65.5 km (53 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Santa Margalida ligger Hotel Vista Park vid havet, en kvarts bilfärd från både Albufera naturområde och Playa de Muro. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 6,5 km från Illot dels Porros och 10,3 km från Playa de Alcúdia.

Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. I rummen befinner sig en kokvrå. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningen, var även ett badområde för barn finns ombesörjer det skönt tempererade vattnet för en sund badupplevelse.. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf, fiske och ridning. Ett flertal vattensporter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning och vattenskidåkning erbjuds mot en extra avgift. Huset erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis, biljard och yoga, samt dart (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen, som är tillgänglig för alla gästerna, finns ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även massagebehandlingar. Till nöjesutbidet hör ett underhållningsprogram och livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider