Holyrood Aparthotel

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats Edinburgh (EDI): 15.0 km (33 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ungefär 500 m från Edinburghs livliga och populära centrum. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. Till flygplatsen Edinburgh - Turnhouse (EDI) är det 18 km.

Lägenhetshotellet som erbjuder 46 sviter och 46 lägenheter befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett businesscenter och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en queensize-säng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En fullt utrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en diskmaskin och en bakugn är en del av standardutbudet. Inredningen omfattar en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en stereoanläggning, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökfria rum.

Gästerna kan aktivera sig med aktiviteter som cykling/mountainbikeåkning, golf, gym, gymnastik och aerobics.

Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider