Residence Badus

Isola Rossa, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar

Hotellbeskrivning

Residenset Badus ligger i den lilla byn Badesi, på nordvästra Sardinien. Residenset ligger inbäddat i en grön oas fylld med aromatiska medelhavsväxter och buskar. Den närliggande kusten har 8 km vit sandstrand.

Detta boende utstrålar medelhavsstil med sina små pastellfärgade byggnader. De luftkonditionerade lägenheterna är fördelade på små två-våningshus med en balkong eller terrass och utsikt över poolen eller trädgården. Inredningen är smakfull och designat med din komfort i åtanke.

På boendet kan du simma några längder i en av två utomhuspooler eller njuta av det sardiska solskenet medan du sitter på en solstol i skuggan av ett parasoll. Föredrar du havet och stranden så ligger den endast 3 km bort, och en shuttle service erbjuds för att ta dig dit.

Faller grillandan på kan du nyttja en gemensam grillplats. Här finns även en restaurang, en liten lekplats och möjlighet att spela boccia. Badesi är en lugn stad där du hittar ett mindre utbud av affärer, barer och restauranger. Ett par kilometer bort hittar du flera fina sandstränder för lata dagar i solen och sköna bad. Tvättmöjlighet och wifi finns mot avgift.

Det strategiska läget gör att du når många sevärdheter inom en dagsutflykt. Så även den vackra, berömda "James Bond stranden". Boendet har ett fint poolområde med solstolar och parasoll.

Läge

Lugnt läge mellan Castelsardo och Santa Teresa di Gallura. Närmsta flygplats, Olbia.

Så här bor du

Trevligt inredda lägenheter i ett eller två plan med separat ingång. 1 parasoll och 2 solstolar per lägenhet ingår (i lägenheten). Luftkonditionering, uppvärmning, kassafack, tv, mikro, hårtork, strykbräda, strykjärn, bad/dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, öppen maj- september, solstolar, strandservice (mot avgift), Wi-Fi, parkering, lekplats.

Tillval

Barnsäng förbokas, € 35/vecka.

Annat

Slutstädning ingår. Köksstädning utförs av gästen annars betalas € 50. Sänglinne ingår. Handdukar medtas eller hyrs, € 10/pers/set. Turistskatt/miljöavgift betalas på plats. Deposition € 150.

2 våningar, ingen hiss.

Ankomst

Valfri dag och min 5 nätter. Sen ankomst möjlig mot avgift. Incheckningstid: 17:00 - 20:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider