Esperos Village Blue & Spa - Adults only

Faliraki, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • hotell för vuxna
  • Avstånd strand: 600 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 18.6 km (23 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet är en ideal miljö för alla som unga människor och singlar. Kurhotellet ligger i en rogivande miljö i Faliraki, bara 600 m från en sand- och stenstrand. Centrum Falirakis nås efter runt 12 km och de välkända turistmålen nås inom ca. tre km. Butiker, barer och restauranger tar ungefär tre km att nå.

Semesterorten har 209 rum som lätt nås med två hissar. I receptionen står engelsk- och tysktalande personal redo för alla eventuella frågor. Komplexets gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Som servicetjänster ses anläggningen tillhör bagageförvaring. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en fotokopiator disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering (gratis), ett golvvärmesystem och en fläkt att tillgå. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Semesterorten erbjuder rökfria rum.

En tempererad sötvattenbassäng i utomhusEin beheizter Süßwasserpool im Außenbereich garantiert angenehmes Schwimmvergnügen (avgiftsbelagt). Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Komplexet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis och yoga, samt biljard (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen erbjuder boendet en bastu, samt avgiftsbelagda njutningar som: spa, ångbad, en hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, en aromaterapi och en fotzonterapi. Externa arrangörer erbjuder spa, ångbad, en hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, en aromaterapi och en fotzonterapi. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik (gratis).

Den gastronomiska avdelningen består av en frukostsal. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Anläggningen erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En läcker buffé väntar gästerna som frukost och middag. Rätter från a la carte-utbudet lunch och middag eller från menyn middag är möjliga alternativ. De olika frukostalternativen (kontinental, engelsk, morgonpigga, långsovare och varm) garanterar en härlig start på dagen. Laktosfri kost och vegankost tillagas - mot en extra kostnad. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider