Hotel Angelis

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Prag (PRG): 18.0 km (25 mins)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger i ett lugnt område, ett par ögonblick från turisternas centrum Prag. Flygplatsen Prag (PRG) ligger 15 km från boendet.

Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring till inrättningen gör boendet. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Vid behov står likaså parkeringsplatser (avgiftsbelagt) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds transferservice och rumservice. Det finns ett affärsområde med projektor och blädderblock/pennor tillgängligt. Det går bra att utnyttja kontorsservicetjänsterna. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon med direktval, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Huset erbjuder rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, spa och massagebehandlingar.

Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider