Hotel Albergo Athenaeum

Palermo, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Palermo (PMO): 33.0 km (29 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata och ligger ungefär 500 m från Palermos livliga och populära centrum.

Hotellet som erbjuder fyra enkelrum och 76 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och ett minikylskåp ger än mer komfort. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, 80 rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och spa.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en matsal, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider