Aparthotel Adagio Access Nice Acropolis

Nice, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • A/C
  • Flygplats Nice (NCE): 9.9 km (18 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 2000

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i närheten av en strand, i Nice. Turistiska sevärdheter Nices nås efter ca. 800 m. Detta är en ideal plats för familjer. De närmsta restaurangerna och nöjeslokalerna ligger omkring 400 m bort. Den närmsta flygplatsen är Nizza (NCE) som ligger ungefär sex km bort.

De 121 rummen, de sex lägenheterna, de fem enkelrummen och de 109 dubbelrummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett bibliotek, tvättservice, en faxapparat, en tvättautomat, en brandvarnare och en rökruta står till förfogande för gästerna. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Lägenhetshotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt).

Det erbjuds rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. I rum med heltäckningsmattor står dubbelsäng till förfogande. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummen finns hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Det finns en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider