Mar de Tossa Hotel

Tossa de Mar, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 250 m
  • Flygplats Barcelona (BCN): 115 km (1 hour 25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 3,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta familjevänliga hotell är idealt för strandturister och familjer, i Tossa de Mars centrum, ett par meter från stranden. Nära boendet ligger en busshållplats. Till flygplatsen Gerona (GRO) är avståndet ca. 40 km.

Hotellet har 71 rum och 10 sviter som lätt nås med en hiss. På boendet finns både flerspråkig personal för gästerna. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som ett lekrum, ett bibliotek, barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, tvättservice, ett konferensrum och ett businesscenter. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Mot en avgift kan gästerna förvara sina värdesaker i en säkerhetsbox. Här finns även ett kylskåp. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Parasollen på terrassen står likaså beredda för gästerna. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och golf. Hotellet tilltalar även vattensportutövare med katamaransegling, snorkling och dykning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och squash. Ett wellnessområde med spa finns på boendet. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

Det finns ett café. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider