Aminess Maestral Hotel

Novigrad, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Pula (PUY): 74.5 km (50 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Modern design, strandläge och massor av aktiviteter. Aminess Maestral Hotel har allt för en aktiv semester. Störst fokus har cykling men det finns även vattensporter och fotboll. Den som vill relaxa kan slå sig ner på soldäck vid infinitypoolen eller på en pir som sticker ut i havet.

Aminess Maestral Hotel passar dig som vill ha en aktiv semester med många valmöjligheter. Du kan vindsurfa, spela tennis och fotboll – men allra störst fokus är det på cykling, eftersom det kryllar av fina cykelleder här omkring. Hotellet är toppmodernt och ligger inbäddat i grönska med utsikt över havet med pool, spa och restauranger.

Klapperstensstranden som ligger nära hotellet har fått utmärkelsen Blue Flag för sitt rena och klara vatten. Kitesurfing är populärt här och du kan även paddla kajak, åka jetski och hyra pedalbåt. Vill du koppla av och relaxa finns det gott om plats – på piren eller på det stora soldäcket vid havet. Förutom aktiviteterna på hotellområdet är Punto Mare Fun & Beach Zone en medelpunkt med strandbarer, aktiviteter på dagarna och livemusik på kvällarna.

Det finns ett spa med massage och skönhetsbehandlingar – fitnesstudion och inomhuspoolen ligger intill. Bufférestaurangen har ofta gourmet-tema med lokala specialiteter från Istrien eller pinfärsk fisk som fångats i trakten. À la carte-restaurangen Oliveto har en terrass med utsikt över havet och poolområdet – och blir du sugen på grillat slår du dig ner på restaurang Sirena.

Att promenera in till Novigrad tar bara tio minuter, här är det mysigt att strosa i de smala gränderna bland pastellfärgade hus. Till vattenparken Aquapark Istralandia är det fem kilometer, du kan boka taxi och köpa biljett i receptionen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider