Hotel Tragos

Trogir, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 700 m
  • Flygplats Split (SPU): 5.4 km (11 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 2

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Heritage Hotel Tragos ligger i Trogir (i området Trogirs gamla stadskärna), ett stenkast från både Cipikos palats och Hertigpalatset. Detta hotell med exklusiv profil ligger 28,5 km från Diocletianus' palats och 29 km från Splits hamn.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 14 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, centralvärme och en fläkt att tillgå. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Boendet erbjuder rökfria rum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Huset erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll, minigolf och ridning. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Efter en upplevelserik semesterdag kan hen träna och samla kraft i fitness-studion. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet. Livemusik och ett kasino innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider