Amirandes Grecotel Boutique Resort

Analipsi, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 17.4 km (17 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Med placering utanför Gouves, direkt vid havet, turistattraktioner Gouves nås efter ungefär 10 km är detta boutiquehotell verkligen ett idealt boende strandturister, sportiga och aktiva turister, familjer och unga människor. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Gästerna kan boka rum i en av de de 18 villorna / husen med följande kategorier av rum: 212 rum. För in- och utcheckning flerspråkig personal (engelska, tyska, franska) i receptionen i entren. Resortens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. I huset finns en rad affärer, samt en mataffär och en souvenirshop. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. I resortens finns en tidningskiosk. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, under förutbestämda tider finns kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och en hotelldoktor. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas utan avgift. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Det finns ett affärsområde med projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fem rum till förfogande.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering (gratis) är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På gästerna väntar en välkomspresent. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. De flesta rummen vetter mot havet. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Det går även att boka separata sovrum. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en badbalja. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

En utomhusbassäng (kostnadsfritt) och en inomhushall (gratis) bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. På boendet erbjuds möjligheten att utöva olika sportaktiviteter som boccia, beachvolleyboll, volleyboll och basket och mot kostnad kan en cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf, squash, fiske och ridning. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vattenaerobic och vattengymnastik och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, kajakpaddling, snorkling, dykning och parasailing erbjuds (avgiftsbelagt). Semesterorten erbjuder gym, bordtennis, yoga, gymnastik och pilates. I wellnessavdelningen erbjuder boendet en bastu, samt avgiftsbelagda njutningar som: skönhetssalong, massagebehandlingar, anti-aging-behandlingar och en cellulitbehandling. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av ett café. I restaurangen (icke-rökare, rökare och à la carte) kommer gästerna skämmas bort. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. All-inclusive-gästerna erbjuds alkoholfria drycker och snacks. En läcker buffé väntar gästerna som frukost och lunch. Rätter från a la carte-utbudet middag eller från menyn middag är möjliga alternativ. De olika frukostalternativen (kontinental) garanterar en härlig start på dagen. Det finns barnmenyer. Mot en avgift kan köket även laga till dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost, laktosfri kost och vegankost. Här finns babymat (kostnadsfritt). Mot en extra avgift kan man även alkoholhaltiga drycker, internationella varumärken och egna varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider