Crisol Faycan

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 25.7 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det centralt belägna cityhotellet är en bra utgångspunkt för strandturister och familjer som vill lära känna Las Palmas. Här finns Lägenhetshotellet. I närområdet finns en rad fritidsaktiviteter och naturen i närheten av stranden. Den närmsta flygplatsen är Gran Canaria - Las Palmas (LPA) som ligger ungefär 25 km bort.

Hotellet som erbjuder 36 enrumslägenheter och 25 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med två hissar. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. Lägenhetshotellet erbjuder rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen finns bekväma solstolar. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, ett gym och ett solarium, biljard, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Här finns även ett kasino och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider