Arte hotel

Rhodos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 13.9 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta hotell har ett lugnt läge i centrum av Rhodos stad. Stranden ligger cirka 50 m bort. De berömda sevärdheterna ligger bara 5 minuters promenad från hotellet. Ön är bland de vackraste i Medelhavet och en av de mest populära av de grekiska öarna.

Klubben moderniserades 2024. Hotellet välkomnar gäster i en 6-våningsbyggnad med hiss och 125 rökfria rum. Den flerspråkiga personalen i receptionen i lobbyn är redo att hjälpa dig med in- och utcheckning. Bekvämligheter tillgängliga på hotellet inkluderar bagageförvaring och värdeskåp. Trådlöst internet finns i allmänna utrymmen. Resedisken erbjuder hjälp med att boka utflykter. Ett antal butiker, inklusive en stormarknad och souvenirbutik, är perfekta för shopping eller bara surfa. En trädgård ger extra utrymme för vila och avkoppling i det fria. Ytterligare faciliteter inkluderar ett TV-rum. Gäster som anländer med bil kan parkera sina fordon i garaget eller på parkeringen (ingen extra kostnad). Ytterligare tjnster och faciliteter inkluderar en 24-timmars bevakningsservice, en biluthyrningsservice, medicinsk assistans, ett larmsamtal, en Tvttservice och en hotellläkare. Businesscentret finns till hands för gästernas affärsbehov och har en fax.

Luftkonditionering och centralvärme säkerställer att rummen håller behagliga temperaturer. I de flesta enheter kan gästerna njuta av utsikten över havet från en balkong eller terrass. Rummen har en dubbelsäng. Extrasängar och barnsängar finns tillgängliga på begäran och mot en avgift. Ett värdeskåp och ett skrivbord finns också. Ytterligare funktioner inkluderar ett kylskåp, ett litet kylskåp och en te- och kaffestation. Rummen är utrustade med en telefon med direktanknytning, en TV med satellit-/kabelkanaler, en radio och WiFi (utan extra kostnad), och erbjuder många sätt för gästerna att hålla sig uppkopplade och underhålla. Ett urval av kuddar garanterar en bekväm vistelse. Hårtork och telefon finns i badrummen som är utrustade med dusch och badkar. För extra komfort i badrummen erbjuds gästerna kosmetiska produkter. Familjerum finns för föräldrar med barn.

Sport- och fritidsalternativen erbjuder gästerna många sätt att vara aktiv på. Gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen. En kort paus eller en hel eftermiddag på solterrassen, som har solstolar och parasoller, är väl använd tid. Uppfriskande drycker serveras i snackbaren vid poolen. Gästerna kan njuta av inomhusaktiviteter, inklusive bordtennis. På kvällarna kan gästerna varva ner till levande musik (utan extra kostnad).

Matfaciliteterna inkluderar en matsal och en bar. Gästerna kan njuta av ett antal restauranger (rökfritt, buffé, à la carte, luftkonditionering och barnstolar). Halvpension kan bokas. Frukost, en lunch à la carte och en omfattande middagsbuffé erbjuder massor av läcker variation. Dietmåltider, glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri mat och vegansk mat finns. Kockarna kommer också att laga barnmåltider mot en extra kostnad. Barnmat (på begäran) ger de små barnens välbefinnande. Klubben erbjuder även speciella cateringalternativ. Showen matlagning är en särskilt speciell attraktion. Alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker är tillgängliga mot en extra avgift. Det finns också internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider