Les Fleurs Boutique Hotel

Sofia, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • A/C
 • Flygplats Sofia (SOF): 11.1 km (17 mins)
 • Nightclub
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Les Fleurs Boutique Hotel ligger i hjärtat av Sofia, ett stenkast från både Vitoshka-boulevarden och Ethnographic Institute with Museum. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,5 km från Sofias domstol och 0,8 km från Sveta Nedeljas kyrka.

Boendet har 31 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och en bidé, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, spa, massagebehandlingar och vandring, ett gym, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider