Hotel Zenit Lisboa

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Lisboa (LIS): 6.0 km (16 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig ungefär en km från de mest omtyckta sevärdigheterna. Till Lissabons centrum är det 500 m boendet ligger precis vid en huvudgata. Direkt utanför dörren finns både restauranger och förbindelse till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Lissabon (Lisbon) (LIS) är det fyra km.

De 86 rökfria rummen, de tre juniorsviterna och de 81 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningar och nås lätt med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt.

Rummen erbjuder luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en stereoanläggning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Som en ytterligare bekvämlighet finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökrum.

Solstolarna lockar till solbad. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och golf. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. Ett wellnessområde med spa finns i huset. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider