Hurghada Marriott Red Sea Beach Resort

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 5.7 km (13 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten i toppklass ligger direkt vid havet, i Hurghada. Hurghada innerstad nås efter runt fem km. Detta är en ideal plats för strandturister och familjer. Den närmsta flygplatsen är Hurghada (HRG) som befinner sig ca. sju km bort.

283 rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Semesterorten erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I semesteranläggningens finns ett lekrum. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, tvättservice och en frisör. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Det finns ett affärsområde med faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Vid behov kan barnsängar begäras. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (avgiftsbelagt). I badrummen finns hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de två utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med beachvolleyboll, samt tennis. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Boendet har ett vattensportprogram med vattenskidåkning, vindsurfing, snorkling och dykning. Gym och bordsfotboll samt squash är en del av sport- och fritidsutbudet (mot avgift). I wellnessavdelningen, som är tillgänglig för alla gästerna, finns en skönhetssalong. Mot en kostnad erbjuds även massagebehandlingar. En miniklubb och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns två restauranger, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. Anläggningen har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider