Route Active

Puerto de la Cruz, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Avstånd strand: 5 km
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 95.1 km (1 hour 7 mins)
  • Flygplats Teneriffas Norra Flygplats (TFN): 31.1 km (26 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger ungefär fyra km från stranden, i Puerto de la Cruz. Turistiska sevärdheter Puerto de la Cruzs nås efter ca. fyra km. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) är det ungefär 26 km. Avståndet till flygplatsen Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) är ca. 100 km.

Lägenhetshotellet som erbjuder 100 lägenheter befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På lägenhetshotellets finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, en väckningstjänst och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rum har en bäddsoffa med heltäckningsmattor. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med cykelåkning/mountainbikeåkning, samt tennis. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Boendet har ett vattensportprogram med vindsurfing, segling, kajakpaddling och dykning. Lägenhetshotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis och badminton, samt biljard och bowling. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider