Hotel Sct Thomas

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Inomhuspool
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Utomhuspool

Distans

  • Distance city: 1500m

Hotellbeskrivning

Mitt i Frederiksberg ligger Hotel Sct Thomas med femton minuters promenadväg till både Frederiksberg Have och Tivoli. Detta hotell med miljövänlig profil ligger 1,7 km från Rådhuspladsen och 1,8 km från Köpenhamns zoo.

Huset som erbjuder 60 rökfria rum befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, ett konferensrum, ett businesscenter och en takterrass står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering. Dubbelsäng ger en behaglig nattsömn i rummen. På rummet finns det ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, en TV med kabelmottagning och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. Hotellet erbjuder faciliteter som cykling/mountainbikeåkning och gym.

Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner