Hotel Royal

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Wien (VIE): 20.3 km (25 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i den 4-stjärniga kategorin är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger på en huvudgata, i Wien hjärta. I närheten finns en rad affärer. Flygplatsen Wien - Schwechat (VIE) ligger 30 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 88 rökfria rum befinner sig i en byggnad med nio våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. En garderob, en biluthyrning, transferservice, en faxapparat, en brandvarnare och en rökruta står till förfogande för gästerna. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. Till utbudet hör även flygbuss.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Extrasängar finns tillgängliga. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökrum.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av två restauranger och ett café. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Med en kontinental bufféfrukost garanteras en bra start på dagen. Till lunch och middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider