Grand Hotel Bohemia Prague

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 15.8 km (28 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta historiska hotell är centralt beläget och idealt för vuxna med barn. Boendet ligger i ett historiskt präglat kvarter, mitt i Prag hjärta.

100 rökfria rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en biluthyrning, rumservice, tvättservice, ett konferensrum, en bankettsal och en lounge. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en uttagsadapter och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med yoga, spa och massagebehandlingar. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan aromaterapi och fotzonterapi, då samtliga erbjuds. Gästerna blir roade av livemusik i trevlig atmosfär.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Här serveras frukost, lunch och middag. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider