Berjaya Beau Vallon Bay

Mahé, Seychellerna Flagga - Seychellerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Hotellbeskrivning

Vid den förtjusande korallstranden Beau Vallon Bay på ön Mahés nordvästra kust, hälsar Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino dig välkommen. Denna pärla av ett hotell är elegant inbäddat i tropisk grönska och ligger bara ett stenkast från det lockande turkosa havet.

Inom hotellets område lockar en pool med en förtrollande havsutsikt. Här kan du njuta av avkoppling i skuggan av de vajande palmer, växla mellan uppfriskande dopp i poolen och salta simturer i det böljande havet. För de som längtar efter lite mer rörelse och aktivitet, finns hotellets gym där du kan höja pulsen. Vidare erbjuder hotellet en tennisbana för de som är sugna på en match, och ett omfattande utbud av vattensporter samt ett dykcenter som väntar på att du ska utforska Seychellernas fängslande undervattensvärld.

Upptäck mångfalden av smaker i Seychellerna genom att utforska hotellets restauranger och barer. Här möts dina smaklökar av en värld av möjligheter, från à la carte-restaurang till en lockande bufférestaurang, och du kan njuta av den strålande utsikten över havet från baren vid stranden. Oavsett om du längtar efter indiska, kinesiska, japanska eller italienska smaker, bjuder hotellet på både internationella och lokala läckerheter som kommer att förvåna och glädja dina sinnen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider