Astoria Hotel Prague

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 16.0 km (29 mins)
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Konferenshotellet välkomnar gästerna i Prag. Boendet ligger i ett historiskt präglat kvarter.

80 rökfria rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Hotellet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, en bankomat, ett TV-rum, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och en piccoloservice. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. En balkong eller en terrass finns i de flesta rummen. Rum har en kingsize-säng med heltäckningsmattor. På begäran erbjuds barnsängar kostnadsfritt. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

Det finns en frukostsal. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider