Hotel Hara Ilios Village

Analipsi, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 16.0 km (15 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta flygplatshotell ligger ungefär 18 km från Gouves centrum, i en rofylld, bilfri zon. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Detta flygplatshotell moderniserades 2019. I ett två-våningshus, och i ett två-plansannex finns sammanlagt 99 rum, 30 juniorsviter, 36 sviter, åtta lägenheter och 24 dubbelrum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Klubbens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en barnvaktsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice och en hotelldoktor. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen (avgiftsbelagt) och cykelparkeringen. Det finns ett affärsområde med faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. Värdesaker kan, mot en avgift, förvaras i ett säkerhetsskåp. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en badbalja. Hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder fyra familjerum, rökfria rum och rökrum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Hotellet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som beachvolleyboll och joggning, samt: cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf, fiske och ridning mot en kostnad. Med dykning och jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, segling och snorkling får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Mot en extra avgift kan gästerna dessutom välja bland biljard, yoga och pilates. Ett wellnessområde med massagebehandlingar finns i klubben. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna (gratis).

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Frukost, en lunch á la carte och middag lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder klubben även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider