Holiday Inn Munich - City Centre

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Munchen (MUC): 38.1 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i första klass-kategorin ligger ungefär en km från Münchens livliga och populära centrum. Boendet är perfekt för affärsresenärer. Endast ett fåtal minuter från boendet ligger en rad affärer såväl som förbindelser till kollektivtrafiken. Flygplatsen München - Franz Josef (MUC) ligger på ett avstånd av 38 km.

Hotellet som erbjuder sju sviter, fyra enkelrum och 578 dubbelrum befinner sig i en byggnad med 10 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. I affärsområdena (inkl. businesscentret) finns det faxapparat och fotokopiator för gästerna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv, en radio och en väckarklocka. I badrummen finns hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och gymnastik.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en rökfri restaurang och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider