Aquila Rithymna Beach

Adele, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 75.3 km (1 hour 4 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det centralt belägna ekohotellet är en bra utgångspunkt för strandturister, sportiga och aktiva turister och familjer som vill lära känna Rethymnon. Här finns Bungalowanläggningen. I närområdet finns en rad fritidsaktiviteter och naturen i närheten av stranden. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer.

Förutom möjligheten att bo i 45 bungalows och 10 villor/hus står även 518 rum, 35 juniorsviter, fem sviter, 16 enkelrum och 334 dubbelrum beredda för gästerna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Komplexets gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Fem hissar och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På anläggningen finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på komplexets. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med videoprojektor, faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. På gästerna väntar en välkomspresent. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng, en queensize-säng eller en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Särskilda extra-tillbehör är husskor, dagstidning och kuddval. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de tre utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Komplexet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, boccia, beachvolleyboll, basket och bågskytte, samt: tennis och ridning mot en kostnad. Med aktiviteter som vattenskidåkning, jetskiåkning, motorbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, dykning och vattengymnastik får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, bordtennis, badminton, dart, yoga, gymnastik och aerobic på anläggningen har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en skönhetssalong och anti-aging-behandlingar. Mot en kostnad erbjuds även massagebehandlingar och en cellulitbehandling. Externa arrangörer erbjuder en cellulitbehandling. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en lobbybar. Till gästerna förfogande finns det tre restauranger (icke-rökare, rökare, buffé, à la carte, luftkonditionering och barnstol). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Komplexet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett brett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, samt en kostnadsfri uppfyllning av minibaren. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Kostnadspliktigt är tillvalet internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider