Cortijo del Mar Resort

Estepona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Avstånd strand: 2 km
  • Flygplats Málaga (AGP): 64.6 km (43 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 2000

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger ungefär 1,5 km från havet, i Estepona. Esteponas innerstad nås efter runt två km.

Lägenhetshotellet har 20 lägenheter som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I lägenhetshotellets finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

På hotellet står rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Det finns också en tvättmaskin, ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork och badrockar finns här. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Poolanläggningen med tre uppvärmda salt- och sötvattenbassänger (avgiftsbelagt) och ett barnvänligt badområde garanterar em sund badupplevelse. Vid bra väder lockar utomhuspoolerna till ett dopp medan det vid kallare dagar är inomhusbassängerna som lockar. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på lägenhetshotellet är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, basket, golf, bågskytte, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, draksurfning, bananbåtåkning, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. För idrottsutövning på hotellet har gästerna aerobics och (mot en avgift) finns gym att välja på. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en hamam, en skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och ett ångbad. En miniklubb och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider