Lindos Imperial Resort & Spa

Kiotari, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Flygplats Rhodos (RHO): 57.3 km (1 hour 0 mins)

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lindos Imperial Resort & Spa ligger i den lyxiga byn Kiotari i närheten av Lindos. Hotellet ligger direkt vid havet och stranden och sträcker sig sedan upp mot de grönskande kullarna. Hotellet har flera olika poolområde och som passar hela familjen. Huvudpool området ligger mitt i hotellområde och här finns också massor av aktiviteter hela dagarna. Hoteller erbjuder all inclusive och här finns olika restauranger och barer att välja mellan.

Lindos Imperial Resort & Spa har aktiviteter som passar alla. Allt ifrån Spa och träning till vattenrutschkanor och barnklubbar. Hotellet erbjuder förutom massor av vattenaktiviteter på stranden bland annat tennisbanor, bocciabanor, volleybollbanor, mini-fotballsplan och inomhuspool. På kvällarna är det ofta shower och för den som önskar finns chansen till en dans. För barnen finns både barnklubbar och minidisco.

Stort vattenland med 4 stora rutschkanor för barn och vuxna över 10 år, samt två för mindre barn. Hotellet erbjuder olika slagsboende från vanliga dubbelrum till lyxiga sviter med egen privat pool. Hotellet har samarbete med golfklubbar och hjälper gärna till att ordna lektioner eller tider på banor.

Hotellet har gott om solstolar vid pooler och nere på stranden. Solstolar och parasoller är gratis för hotellets gäster. Poolhanduk finns att låna mot en deposition.

Så här bor du

Luftkonditionering, kassafack, tv, minibar, hårtork, bad/dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, inomhus-/utomhuspool, gym, bastu (mot avgift), spa (mot avgift), tennis, bar, underhållning, konferensrum, Wi-Fi, parkering, lekplats.

Tillval

Barnsäng förbokas, gratis. Barnstol gratis.

Annat

Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

3 våningar, hiss.

Ankomst

Valfri ankomstdag och min. 7 nätter i perioden 1/7-8/9, min. 5 nätter i perioderna 20/5-30/6 och 9/9-13/10, övrig tid min. 3 nätter. Incheckningstid: 14:00 - 18:00, utcheckningstid: 12:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider