Jaz Aquaviva

Makadi Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Hurghada (HRG): 28.4 km (29 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Water park

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Jaz Aquaviva - All Inclusive ligger i Makadi Bay och placerar dig 0,1 km från Makadi-vattenparken och 28,6 km från Ras Abu Soma dykplats. Detta boende med lyxprofil ligger 32,8 km från Marina Hurghada och 35,6 km från Hurghada City Center.

Semesterorten som är utrustad med en hiss förfogar över 487 rum och en svit. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Anläggningen erbjuder även en garderob, bagageförvaring och en bankomat. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. I resortens finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och flygbuss.

I rummen finns centralvärme. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch samt hårtork och en telefon till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka fem rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Poolanläggningen har tre plaskdammar för barn och fem utomhuspooler och lämpar sig mycket väl till såväl aktiv rekreation som regelmässig träning. En vattenrutschkana underhåller både ung som gammal. På terrassen finns bekväma solstolar. Semesterorten erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som tennis, boccia och volleyboll, samt: golf och ridning mot en kostnad. Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var vattenskidåkning och vattenaerobic samt vindsurfing, bananbåtåkning, katamaransegling, snorkling och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Som en del av resortens sport- och fritidsutbud erbjuds dart, yoga och aerobic. På boendet finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar, samtliga mot avgift. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en restaurang, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost, halalkost och vegankost förbereds efter önskemål. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider