Atlantica Aegean Blue

Kolymbia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 1 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 29.7 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna semesterby ligger i Kolymbia. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger direkt vid havet.

Denna semesterort har en hiss och en reception. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. I huset finns en rad affärer, samt en mataffär och en souvenirshop. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På komplexets finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen utan avgift. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, tvättservice och en hotelldoktor. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningen, var även ett badområde för barn finns ombesörjer det skönt tempererade vattnet för en sund badupplevelse.. Nervkittlande färder i vattenrutschkanan, uppfriskande drycker i poolbaren och välgörande muskelavslappning i bubbelpoolen – i badområdet erbjuds badupplevelser för alla smaker. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, beachvolleyboll, basket och bågskytte. Med aktiviteter som vattenskidåkning, jetskiåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, dykning och vattengymnastik får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Trampbåtåkning blir organiseras av tredjepartsleverantörer. Med ett gym, bordtennis, biljard, dart, yoga, gymnastik och aerobic i komplexet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Semesterortens wellnesserbjudanden innefattas av spa, en bastu och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, ett minidisco, livemusik och ett disco.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: helpension och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider